Privathospitalet Hunderup

Finn Korsgaard

 

Plastikkirurger

Ann Udesen

Jens Ahm Sørensen

Dorte Gad

 

Narkoselæger

Finn Korsgaard

Ivan Petersen

Finn Korsgaard

Praktiserende speciallæge i Anæstesi

Uddannet som læge fra Odense Universitet 1988, speciallæge i anæstesi 1999

Finn Korsgaard har arbejdet som narkoselæge i mere end 20 år. Hans uddannelse er især foregået på Odense Universitetshospital og Vejle Sygehus. Herefter har han bl.a. arbejdet som overlæge på flere fynske sygehuse indtil han i 2009 blev Praktiserende speciallæge.

”Jeg har lige fra starten haft fokus på, at det skal være en god oplevelse at blive bedøvet. Det betyder, at jeg tager hver enkelt bedøvelse som en personlig sag for den, der skal opereres. Jeg går meget op i, at man føler sig tryg hele vejen igennem, giver god information om, hvad der skal ske, og tid til at svare på spørgsmål. For mig er det en god dag, når patienten efter operationen siger: "det har været den bedste bedøvelse, jeg har prøvet" eller "det var meget rarere, end sidst jeg blev bedøvet" - og det sker heldigvis tit.”

Finn Korsgaard har løbende deltaget i en bred vifte af kongresser og kurser i ind- og udland, ligesom han har været på studiebesøg i bl.a. Oslo, Tromsø, Umeå, Barcelona og Basel. Han interesserer sig især for nye bedøvelsesmetoder, avanceret lokalbedøvelse, akupunktur og smertebehandling, som gør, at flest muligt vågner op uden kvalme og smerte efter operationen.

Ved siden af arbejdet som narkoselæge har Finn gennem mange år undervist læger, sygeplejersker og Falck-reddere i intensiv behandling og anæstesi.

Tilbage

Privathospitalet Hunderup   ·   Hunderupgade 3  ·  5230 Odense M   ·   Tlf. +45 6313 7000   · info@privathospitalethunderup.dk