Privathospitalet Hunderup

Ann Udesen

 

Plastikkirurger

Ann Udesen

Jens Ahm Sørensen

Dorte Gad

 

Narkoselæger

Finn Korsgaard

Ivan Petersen

 

Ann Udesen

 

Overlæge, Speciallæge i Plastikkirurgi.
 
Ann Udesen er uddannet læge i 1988 og speciallæge i plastikkirurgi 1998. Den plastikkirurgiske uddannelse er foregået på Odense Universitets Hospital samt Rigshospitalet i København.

Ann Udesen startede i 2007 Privathospitalet Hunderup i Odense, der i dag er en velfungerende speciallæge klinik for Plastikkirurgi og Kosmetisk kirurgi.

Siden 2000 har Ann været overlæge på plastikkirurgisk afdeling på Odense Universitets Hospital med særligt ansvar for områderne plastikkirurgisk brystkirurgi samt urogenital kirurgi.

Ann Udesen har speciale i plastikkirurgisk brystkirurgi (reduktion, forstørrelse, løft, rekonstruktion), og hun har meget stor erfaring indenfor mikrokirurgi. Derudover har hun særlig ekspertise indenfor maveplastikker, fedtsugning, ansigtsløftning (herunder løft af øvre og nedre øjenlåg), urogenital kirurgi og penis kirurgi.

I mere end 12 år har Ann arbejdet med kosmetisk kirurgi på diverse privathospitaler. Hun har løbende videreuddannet sig på kurser og konferencer i ind- og udland indenfor både rekonstruktiv og kosmetisk kirurgi.

Siden 1998 har Ann Udesen undervist lægestuderende på Syddansk Universitet og uddannet yngre læger i Plastikkirurgi. Hun har undervist på adskillige kurser, og skrevet videnskabelige artikler i danske og internationale tidsskrifter. 

Tilbage

Privathospitalet Hunderup   ·   Hunderupgade 3  ·  5230 Odense M   ·   Tlf. +45 6313 7000   · info@privathospitalethunderup.dk